Social

Semănăm, dar suntem diferiți

selfie_01608100

Ţi-ai pus vreodată întrebarea  dacă înfățișarea ta este unică? Fiecare dintre noi are o sosie. În această minunată lume în care trăim, există 7 persoane, care au aceeași înfățișare cu a noastră.

Deşi oamenii de ştiinţă afirmă că şansele de a-ţi întalni sosia sunt minime, unii oameni au avut acest noroc. Un bărbat şi-a întălnit sosia în avion. Lee Beattle a observat că în avion este un om care are aceleaşi trăsături ca ale sale, s-a împrietenit cu acesta şi a postat o poză pe Twitter, spunând ”Tipul din stânga este un străin, l-am întâlnit în avion.”

4221396001_4174713777001_TWINS

Trei tineri din Irlanda au pornit un proiect numit Twin Strangers pe youtube, prin care oamenii îşi pot găsi sosia.

Fotograful canadian Francois Bruenelle a realizat un proiect prin care a strâns oameni identici din toată lumea, pentru a-i fotografia. Francois a strâns 200 de fotografii, care conţineau cupluri identice.

francois-brunelle-dopplegangers-montage-promoChiar și Barack Obama, președintele Statelor Unite ale Americii (SUA) are o sosie. Un bărbat din Indonesia povesteşte amuzat că multă lume îl opreşte pe stradă şi că într-o vizită în SUA o femeie a leşinat în lift când l-a văzut.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top