Diverse

O pisică din Polonia, asistent medical într-o clinică veterinară

pisica asistentă 2-Hyperflash

Radamenes, o pisică neagră din orașul Bydgoszcz, Polonia, a ajuns să fie dovada clară a cât de contagioasă poate fi compasiunea. Aceasta, inițial a ajuns în clinica medicului veterinar Lucyna Kuziel- Zawalich, cu grave probleme respiratorii, medicii dându-i puține șanse, punând totodată problema eutansierii acesteia. Dar, se pare că acesta nu era pregătit să cedeze, ca în final nimicind boala și mai ales returnând favoarea, ajutându-i pe ceilalți pacienți din clinică.

Povestea pisicii devenită asistent medical:

pisica asistentă 3- Hyperflash

Conform medicilor de la clinica veterinară, după recuperare, pisica a dobândit un comportament nemaiîntâlnit. Mai exact, pe lângă că e foarte prietenoasă cu celelalte animale, pisica a început să le ofere acestora îmbrățișări, afecțiune, masaje și chiar să și curețe rănile pacienților de după operații (așa cum pisicile o fac). Radamenes își manifestă acest comportament similar unei asistente, în special față de animalele ce au trecut prin operații serioase.

pisica asistentă 5- Hyperflash

Personalul medical l-au numit între timp pe acesta mascota clinicii.

pisica asistentă 6- Hyperflash

Câteodată când ești bolnav tot ce ai nevoie pentru a te ajuta să depășești încercarea bolii, este o îmbrățișare caldă. Aici intervine Radamenes, care demonstrează absurditatea superstițiilor legate de pisicile negre.

pisica asistentă 4- Hyperflash

pisica asistentă 8- Hyperflash

pisica asistentă-Hyperflash

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top