Diverse

Niculescu și Begu aduc România în play-offul Fed Cup

Seară de senzație la Galați în meciul de baraj dintre România și Spania.

Begu și Niculescu le-au învins pe cele două jucătoare ale reprezentativei Spaniei cu 5-7, 6-3, 6-2. Rezultatul din această seară a fost decisiv pentru noi, scorul fiind până în acel moment egal, 2-2.

În prima zi, Simona Halep a bătut-o pe Silvia Soler-Espinosa cu 6-2, 6-1, în timp ce Irina Begu a pierdut în fața Garbinei Muguruza cu 3-6, 2-6.

Astăzi, au urmat celelalte partide dintre Halep și Muguruza, meci câștigat de jucătoarea Spaniei cu 6-4, 6-3. Egalitatea la general a fost adusă de Begu, care s-a impus contra Espinosei cu un categoric 6-2, 6-4.

Așadar, România se impune contra Spaniei cu scorul general de 3-2 și se califică în barajul pentru Grupa Mondială 1.

Iată și declarațiile fetelor după terminarea partidei, notează Sport.ro:

Simona Halep: “Irina si Monica merita toate felicitarile pentru lupta de azi! Le multumesc pentru ce au facut! Bravo, fetelor!”

Irina Begu: “Publicul a fost senzational, ne-a ajutat enorm. Le multumim ca au venit sa ne sustina. Adrenalina a fost uriasa, n-a mai contat nimic. Am jucat din tot sufletul pentru Romania. M-a ajutat Monica, ne-au ajutat si oamenii. Am facut o echipa foarte buna, ma bucur ca am jucat impreuna!”

Monica Niculescu: “Fanii au fost minunati! Datorita lor am castigat acest meci! Minunati au fost! M-am speriat putin in al doilea set, cand mi-a zis Irina ca are crampe. Am crezut ca o sa trebuiasca sa alerg numai eu. 🙂 Publicul a fost incredibil. Le multumesc oamenilor din Galati. Fara sa fim o echipa, n-am fi reusit. Toti s-au ridicat la fiecare punct, au fost alaturi de noi. Nu stiu cum am reusit sa joc aceste ultime puncte ale meciului!”

Cele mai citite

To Top