Diverse

Neversea 2018: The Script, pentru prima dată în România

 

Povestea începută anul trecut la malul mării continuă și în 2018. Organizatorii Festivalului Neversea au anunțat primii artiști care vor face parte din line up-ul de anul acesta al festivalului. În vara acestui an, festivalierii vor avea ocazia să îi asculte pe cei de la The Script, care vor concerta pentru prima dată în România.

De asemenea, pe scenă vor mai urca Steve Angello, Hardwell, Axwell & Ingrosso, Alan Walker, John Newman, Redfoo, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Nina Kraviz, Dub FX, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia, Pendulum și Scooter.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, participarea trupei The Script vine ca o premieră pentru fani.

Au primit numeroase premii internaţionale şi se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză, suverana Marii Britanii fiind un fan înfocat şi al emisiunii The Voice UK, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost jurat. <Hall of fame>, <Superheroes>, <The man who can’t be moved> şi multe alte hituri ale trupei The Script vor răsuna în vară, live pe scena principală a festivalului Neversea”, se arată în comunicat, citat de Digi24.

De asemenea, cunoscutul artist britanic, John Newman revine în România, de această dată urcând pe scena de la malul mării, asta după ce în trecut a participat de mai multe ori la Festivalul Untold.

,,Colaborările cu Calvin Harris şi Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaţionale. La doar 27 de ani artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. <Love me again>, <Blame>, <Give me your love> şi multe alte hituri se vor auzi în vară, la malul Mării Negre”, a mai precizat sursa citată, potrivit Digi24.

Tot pentru prima dată pe scena festivalului Neversea se va afla și trupa Scooter, cei prezenţi urmând să asculte melodii ca “Maria”, “The logical song”, “Nessaja”.

Și fondatorii trupei Swedish House Mafia, suedezii Axwell & Ingrosso vor participa pentru prima dată la Neversea, asta după ce în 2017 au urcat pe scena Fesivalului Untold.

Redfoo sau Stefan Kendal Gordy, componentul trupei LMFAO, se alătură petrecerii de la malul mării. Artistul de 42 de ani este un dj, producător şi rapper american, cunoscut fanilor în special pentru melodiile „Party Rock Anthem” şi „I’m sexy and I know it”, dar și pentru că a avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.

Norvegianul Alan Walker cunoscut pentru hitul Faded, precum și pentru alte melodii cu sute de milioane de vizualizări pe youtube printre care Never Forget You, în colaborare cu Zara Larsson, va urca de asemenea pe scenă anul acesta.

Festivalul Neversea se va desfășura anul acesta în perioada 5-8 iulie, pe una dintre plajele din Constanța, care va fi anunțată în curând de organizatori. Prețul abonamentelor pentru patru zile este de 449 de lei plus taxe, în timp ce abonamentele VIP  costă 900 de lei plus taxe.

Sursă foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top