Sport

Monaco pică din lac în puț

Un nou meci în Champions League, o nouă înfrângere pentru trupa lui Thiery Henry. De data aceasta, înfrângerea a venit de la Atlético Madrid, cu scorul de 2-0, primul gol fiind introdus în propria poartă de către Benoît Badiashile, după ce francezul a deviat șutul expediat de către Koke. Al doilea gol a fost marcat de către Antoine Griezmann, omul cu asistul fiind argentinianul Angel Correa.

Meciul de pe Wanda Metropolitano a început furtunos, cu o deschidere de scor încă din minutul 2, după ce șutul trimis de către Koke a fost deviat în propria poartă de Badiashile. După această deschidere de scor absolut furibundă, madrilenii au preluat atât conducerea pe tabela de scor, cât și conducerea jocului, Monaco având foarte mari dificultăți să lege două pase, sau să mențină o posesie îndelungată.

În minutul 24, Monaco a mai încasat un gol, marcat de Antoine Griezmann, care a valorificat acțiunea argentinianului Angel Correa în careul francezilor.

Thiery Henry, cel mai prolific marcator din istoria Franței, are parte de un început absolut oribil pe banca tehnică la AS Monaco, reușind să câștige o singură partidă, până acum, în campionat, cu SM Caen, scor 1-0.

La polul total opus, se află elevii lui Diego “Cholo” Simeone care, alături de Borussia Dortmund, și-au asigurat calificarea mai departe în Champions League, iar pe lângă asta în campionat se află pe locul 3, la un punct de ocupanta locului 2, Barcelona, și la 2 de echipa de pe primul loc, Sevilla.

Autor: Alexander Ștefan Avram Hansen 

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top