Diverse

Misterul oraşului plutitor apărut pe cerul Chinei

oraş

Mai mulţi oameni din provinciile chineze Jiangxi şi Foshan au declarat faptul că au văzut pe cer un miraj în forma unui oraş, relatează The Telegraph.

oraşApariţia misterioasă, pe care mulţi o consideră supranaturală, pare să ia perfect forma unui oraş în ceruri. În timp ce unii cred că ceea ce au văzut este un univers paralel, unii experţi spun că apariţia neobişnuită este o iluzie optică cunoscută drept „Fata Morgana”- Un tip de miraj care are proprietatea de a distorsiona obiectele aflate la mare depărtare.

Aceştia au concluzionat, citaţi de The Telegraph, că fenomenul meteorologic a fost provocat de reflexia luminii din zgârie-nori, iar holograma pare a fi mai mare decât e în realitate. Totuşi, această explicaţie nu pare a fi îndeajuns de credibilă pentru toată lumea.

Unii oameni cred că acest fenomen este parte dintr-un plan secret denumit Blue Beam, pus la cale de Nasa împreună cu Naţiunile Unite pentru a falsifica o a doua apariţie a lui Iisus Hristos.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top