Cultural

Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă lansează Radio Seven

În cadrul unui concurs realizat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), Mihai Găinuşă, Marius Vintilă şi Bogdan Strătulă vor să lanseze Radio Seven. Licențe de emisie vor fi obținute pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Sibiu, Timişoara, Cluj şi Iaşi.

CNA va organiza, timp de o săptămână, un concurs în care oferă 48 de frecvenţe FM şi AM, iar pe 24 noiembrie, va desemna câştigătorii fecvenţelor radio.

Radio Seven are un profil universitar, iar societăţile care s-au înscris la acest concurs și deţin postul radio, au momentan frecvențe de emisie doar pe Bucureşti.

Acest proiect a fost prezentat în faţa CNA de către Mihai Găinuşă, Mihai Vintilă, Mihai Dinu, directorul de programe şi actualul director executiv , Bogdan Strătulă.

Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă-noul proiect Radio Seven

Radio Seven este un format pe care vrem să-l pornim în Bucureşti, păstrând caracterul universitar, cultural (al HFM, n.r.), un radio cu foarte multe cuvinte (…) Ne dorim foarte mult să readucem radioul în adevăratul lui sens pe piaţa bucureşteană şi în cele patru centre universitare pe care le solicităm. Nu va fi un radio de tip tonomat, ci un radio făcut cu oameni de radio”, a spus Bogdan Strătulă, directorul executiv.

marius-vintila

Marius Vintilă

„Viaţa studenţească, după părerea mea, înseamnă în primul rând implicare. În centrele universitare s-a pierdut această implicare a studenţilor în viaţa comunităţii (…) În ultimii 15 ani, cumva studenţii s-au menţinut într-o umbră, s-au autoeliminat din viaţa socială. Este foarte important de adus înapoi acest sentiment de a putea să schimbi comunitatea”, a precizat Marius Vintilă, în ideea că şi studenţii vor fi implicaţi în emisiunile Radio Seven.

Mihai Găinusă i-a asigurat pe cei de la CNA că nu vor fi niciodată difuzate la Radio Seven melodii precum : „Da mamă, sunt beată”.

mihai-gainusa

Mihai Găinuşă

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top