Diverse

Măsură extremă împotriva petrecăreţilor cu vezica slabă

Activiştii şi locatarii din cartierul St. Paul  (Hamburg, Germania) încearcă să oprească persoanele ”cu vezică slabă” să urineze pe zidurile şi bordurile publice.

Hamburg  hyperflash

După sutele de petreceri din St Paul, petrecăreţii au tendinţa de a urina pe pereţii clădirilor din oraş. Persoanele care locuiesc în zonă au observat că metodele clasice de atenţionare cu panouri şi camere de supraveghere nu îi opresc pe cei care nu se pot abţine până ajung la un wc public şi au decis să acţioneze radical: au vopsit pereţii clădirilor cu o substantă de ultimă generaţie, hidrofobă (care nu permite impregnarea altor substanţe pe material). Campania se numeşte St Pauli Peeback şi a fost pusă în practică de către „St. Pauli’s Community of Interest”

vopsea hidrofoba hyperflashvopsea hydrofoba hyperflash 2

După ce pereţii au fost “trataţi” cu vopseaua respectivă şi au fost puse semne de avertizare cu textul “DO NOT PEE HERE! We pee back.”, au fost montate şi câteva camere video pentru a se observa dacă această iniţiativă funcţionează. Rezultatul il puteţi vedea în următorul videoclip:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top