Economic

Maşinile Diesel vor fi interzise

La un eveniment internațional despre îmbunătățirea calității aerului, a fost făcut anunțul conform căruia maşinile Diesel vor fi interzise în viitor.
Pentru a îmbunătăți calitatea aerului, consilierii din patru mari oraşe ale lumii spun că vor solicita interzicerea folosirea camioanelor şi a maşinilor diesel de mare putere, conform BBC.
Primarii din Atena, Madrid, Mexico şi Paris au decis să îndeplinească această măsură până în anul 2025. Aceştia promit stimulente pentru folosirea altor tipuri de vehicule şi promovează mersul pe jos şi cu bicicleta. 
Organizația Mondială a Sănătății spune că în jur de trei milioane de decese sunt cauzate în fiecare an din cauza expunerii la poluarea din aer. În ultima perioadă, folosirea maşinilor Diesel a fost intens cercetată deoarece poluează mai mult decât alte autoturisme.
Autor. Mădălina Bălăceanu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top