Sport

Lupii n-au mușcat chiar atat de rău

De Dragoș Răduță

Etapa 18 a Ligii a 2-a a adus derby-ul dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad, un derby între două echipe de tradiție din fotbalul românesc.

Meciul a început promițător, acest lucru văzându-se în minutul 12, când Cătălin Ștefănescu a pătruns în careul ”Bătrânei Doamne”, executându-l pe Orlic cu un șut în vinclu.

Arădenii nu s-au lăsat mai prejos, iar în minutul 36 Ciprian Rus a reușit sa restabilească egalitatea pe tabela de marcaj din penalty. După faultul făcut, Antonache a fost eliminat iar Ploieștenii au rămas în 10 oameni.

UTA a început în forță a doua repriză iar acest lucru a fost vizibil în minutul 49, când Minculescu a trimis o pasă extraterestră cu călcâiul către același C.Rus, care a modificat tabela de marcaj în favoarea ”Bătrânei Doamne”.

”Lupii” au readus speranțe în inimile fanilor aflați pe stadion în minutul 70, când Arnăutu a restabilit egalitatea și a stabilit scorul final, astfel fiecare echipă plecând acasă cu un punct după această înfruntare.

Chiar dacă ”Lupii” n-au mușcat atât de rău în acest meci, rezultatul obținut în această seară i-a urcat pe prima pozitie a clasamentului eșalonului inferior.

Nici incidentele nu au lipsit la un astfel de derby, antrenorul celor de la UTA, Ionuț Popa (65 de ani) sărind la gâtul propriului jucător, Norbert Ianos, introdus pe teren în minutul 65.

Am un jucător problemă, creează mereu o atmosferă rea. La ultima fază, când orice spectator dădea gol, el a intrat cu o indolență caracteristică și a tras aiurea.
Temperamentul meu m-a făcut să îl strâng de gât. Îl omoram dacă îl prindeam. Intram la închisoare, scriam două cărți și ieșeam.
Își bate joc de întreg lotul. Eu vreau să fac treabă aici, el își bate joc de toți. Sunt antrenor, dau șanse în continuare, iar el își bate joc. E plecat, să plece la Ferencvaros.
E greu să mă calmez. M-au oprit jucătorii în vestiar. Este atât de flegmatic și atât de indolent, nu-i convine nimic. Niciun jucător nu îl suportă„, a declarat Ionuț Popa la Digi Sport.

În etapa viitoare ”Lupii” vor juca în compania celor de la Clinceni, în timp ce ”Batrâna doamnă” primește vizita celor de la Mioveni.

Sursă foto: LookSport

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top