Gaming

Lumea Marvel şi jocurile video

De la apariția celebrelor benzi desenate şi până în prezent, universul Marvel a cunoscut o evoluție continuă. Personajele Marvel pot fi văzute astăzi peste tot, într-o formă sau alta. Formele de divertisment beneficiază cu preponderență de lumea fantastică Marvel – există producții cinematografice de mare succes, mărfuri de diverse tipuri şi promovare extensivă în mass-media şi online. Toate acestea conduc către ceea ce înseamnă o franciză de succes, și nu ar putea fi ignorată oportunitatea prezentei și în domeniul jocurilor video online sau offline.

captain-britain-in-marvel-2015-line-up-2

Orice consumator de jocuri video îi poate întâlni astăzi pe Incredibilul Hulk, pe Thor sau pe Captain America, Iron Man sau pe Frank Castle – cunoscut şi ca The Punisher – în producțiile preferate. Aici se încadrează absolut toate tipurile de jocuri video, de la genul celor disponibile doar pentru anumite platforme şi realizate în variante doar pentru consolă – Xbox, PlayStation, Wii – până la cele pentru PC. La tot mai mare căutare însă şi cu o prezentă tot mai frecventă apar și jocurile online, ce pot fi accesate de pe platforme multiple.

Într-o mare varietate de combinații şi tipuri de jocuri întâlnim astfel în lumea online-ului celebrii The Avengers, ca echipă sau personaje individuale. Retrăim povestea jocului PC Punisher prin experiențe prezentate de fiecare dată într-un stil unic. Reîntâlnirea cu orice personaj Marvel este posibilă prin toată gama de jocuri online accesibile tuturor.

Ideea de a îmbina utilul cu plăcutul, sau o formă de divertisment cu o oportunitate de câștig poate fi regăsită şi la Casino.com România. Platforma oferă în sistemul jocurilor de noroc atât posibilitatea de distracție cât şi o ocazie de reîntâlnire cu personajele preferate din universul Marvel.  Jocul Punisher War este astfel un exemplu edificator în acest sens.

marvel

Justițiarul, privit de mulți și ca un anti-erou, se regăsește într-o poveste transpusă în jocul de sloturi ce îi poartă numele. Nu este însă singurul erou de benzi desenate din seria Marvel care se regăsește în astfel de jocuri de noroc online – chiar din prezentare îl putem revedea pe incredibilul Hulk. Printre alte jocuri cu tematica Marvel prezente aici se mai numără şi celebrii X-Men sau Iron Man.

Se pare că universul Marvel se regăsește reprezentat peste tot, iar jocurile de noroc online nu fac excepție. Punisher War, spre exemplu, este conceput ca şi orice alt joc de sloturi: există trei linii şi cinci coloane de simboluri, iar alinierea conformă cu tabelul de premiere şi plată oferă şi câștigurile. Există şi un sistem progresiv de jackpot-uri, free spins sau învârtiri gratuite şi wild-uri care cresc suma câștigată în funcție de valoarea simbolurilor aliniate.

Începuturile Marvel ne aduc aminte în cel mai bun caz de benzile desenate. Primele ediții ale acestora au ajuns chiar foarte căutate de colecționari împătimiți. Au urmat apoi jocurile video pe televizor – ca variantă de divertisment adiacentă producțiilor cinematografice sub formă de seriale sau lung-metraje. Strategia de inspirație din universul Marvel se pare că funcționează acum cu succes în orice arie – chiar şi a jocurilor de noroc online, nu doar în ceea ce privește filmele, jocuri de tip arcade sau alte tipuri de producții disponibile pentru PC sau console.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top