IT News

Link building prin campanie de advertoriale

O campanie de advertoriale bine gândită este o parte extrem de importantă a strategiei de link building de calitate și respectiv a unei campanii de promovare online.

Backlink-urile se pot obține în mai multe moduri, însă cel mai eficient este ca acestea să fie obținute într-un mod natural prin intermediul unei campanii de advertoriale.

Pentru ca o astfel de campanie să aibă succes, advertorialele sunt publicate pe site-uri cu Page Rank mare, site-uri cunoscute (cu autoritate), acestea împrumutând din credibilitatea și din autoritatea lor către site-ul a cărui promovare online se dorește.

  • Promovare prin advertoriale

Promovarea prin intermediul unei campanii de advertoriale este poate una dintre cele mai cunoscute și utilizate tehnici SEO în România.

[quote_box_center]Pe de altă parte, advertorialul – şi el extrem de util în promovare – este o specie hibrid, între advertising (publicitate) şi editorial. În esenţă este un tip de publicitate plătită, deşi forma în care se prezintă este aceea a unui text în format narativ, editorial, îmbrăcat foarte atractiv pentru cititori. Pentru că un advertorial să aibă succes el va trebui să prezinte informaţia din punct de vedere al utilităţii sale pentru cel căruia i se adresează, starnindu-i astfel interesul.[/quote_box_center]

  • Promovarea unei afaceri online prin advertoriale

Advertorialele reprezintă soluția prin care puteți promova pe internet orice, iar farmecul acestora este efectul dublu pozitiv pe care îl au: creșterea în Google, și generarea de clienți!

Cele mai citite

To Top