Entertainment

LEGACIES – O nouă aventură în universul TVD (The Vampire Diaries)

Eroii din „The Vampire Diaries” și „The Originals” au lăsat o moștenire durabilă, care continuă în LEGACIES – povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați.

,,Suntem învățați de mici să diferențiem eroii de răufăcători, binele de rău, salvatorii de cauzele pierdute. Dar poate că singura diferență este dată de perspectiva naratorului. Mă numesc Hope Mikaelson. Sunt descendenta răufăcătorilor din poveștile cu vampiri, cu vârcolaci și vrăjitoare. Școala din spatele acestei porți apără secretele oamenilor ca mine. În noaptea aceasta sub lumina lunii pline, o să deschidem porțile pentru sufletele pierdute.”

Salutare amatori și amatoare de seriale fantasy. Doar nu credeați că odată cu încheierea ( destul de rapidă, dacă mă întrebați pe mine) a seriei The Originals sau Originalii, a venit vremea să ne luăm adio de la vampiri, vârcolaci, vrăjitoare și alte creaturi magice. Ei bine, se pare că așa au gândit și cei de la CW când au adus în scenă o nouă poveste, care o are în centrul acțiunii pe Hope Mikaelson  fiica mărețului Klaus Mikaelson, moștenitoarea și păstrătoarea celebrului legământ ,,always and forever”, legământ pe care membrii familiei Mikaelson l-au ținut vreme de mii de ani.

Deși noua serie ar trebui să fie un spinoff care să aibă legătură cu The Originals, pare mai degrabă un spinoff pentru Jurnalele Vampirilor, făcând trimiteri mai mult sau mai puțin subtile către Hogwarts, doar că pe lângă vrăjitori și vrăjitoare întâlnim de asemenea și vârcolaci și vampiri. 

Noua serie ,,Legacies” sau ,, Moșteniri” va urmări evoluția lui Hope care, pe lângă faptul că a rămas orfană de ambii părinți, acum trebuie să învețe să își controleze puterile de hibrid ( ea este un vampir/ vârcolac /vrăjitoare). Din fericirea, ea are oportunitatea să învețe la școala Salvatore, un loc în care copii și tineri, creaturi supranaturale, învață să își controleze puterile înainte de a ieși în lumea oamenilor.

Acestă școală a fost construită de Caroline Forbes și Alaric Saltzman pentru a le ajuta pe cele două fiice ale lor, Jossie și Lizzie, dar și pe alții asemenea lor să învețe cum să își controleze puterile.

Astfel că ceea ce din exterior pare doar o școală cu internat la care studiază copii rebeli și bogați, este de fapt mult mai mult.

Așa cum spuneam atenția va fi centrată pe Hope, pe deciziile ei, pe acțiunile ei, mai pe scurt pe tot ceea ce face ea, dar vor exista de asemenea și alte câteva personaje pe care ne putem focusa. Le avem pe gemenele vrăjitoare, pe Alaric, probabil și pe Caroline, plus alți câțiva puști. Totuși, n-aș putea să vă spun ce alte personaje din seriile anterioare, Jurnalele Vampirilor și The Originals, ar putea să mai apară ( asta dacă o să mai apară), măcar din când în când.

Oricum, dacă v-au plăcut măcar puțin seriile anterioare, atunci s-ar putea ca și această nouă serie să vă prindă. 

Îmi este destul de greu să mă pronunț legat de ceea ce se va întâmpla în acest sezon, dat fiind faptul că am văzut doar un singur episod, dar dacă ne luăm după ce s-a întâmplat în trecut o să avem parte de ceva dramă,  și ceva acțiune și un pic de suspans, dar mai ales o să avem parte de multe schimbări de situație și mulți răufăcători.

P.S. Nu vă atașați prea tare de personaje pentru că, din câte am văzut, producătorilor se pare că le face plăcere să îi facă să dispară ( ca să vorbesc în termeni politicoși) după o vreme și s-ar putea să nu scape nici măcar dacă sunt personaje principale. Avem destule exemple în acest sens.

În orice caz timpul va fi cel care va da verdictul și ne va spune dacă acest spinoff va fi un succes sau un fiasco total.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top