Comunicate de presă

Aspire Academy – școala liderilor

În această vară, zeci de studenți din România și din străinătate vor participa la cel mai prestigios program de leadership din România, Aspire Academy. Studenții care iși doresc o viață mai bună în România și o schimbare în lume, își mai pot depune dosarele de participare la Aspire Academy până pe 23 aprilie.

Programul se va desășura în intervalul 14-21 iulie, la Poiana Brașov, iar participanții vor beneficia de accesul la cursuri și seminarii construite pe formatul universităților din Statele Unite ale Americii. De asemenea, tinerii vor fi îndrumați către leadership autentic de către profesori ai unor universități de renume precum Stanford, Harvard și UC Berkeley.

Studenţii de aici sunt entuziasmaţi, vor să înveţe, sunt ambiţioşi. Îi învăţăm despre leadership, cum pot să devină lideri, să se înţeleagă pe ei şi pe cei din jur. Printre calităţile pe care le are un lider se remarcă puterea de a motiva oamenii inspirându-i să realizeze un obiectiv, nu forţându-i să facă asta”, transmite Phil Malone, profesor de Innovation and Intellectual Property la Stanford University, citat de Digi24.

Studenţii sunt extraordinari, au toate calităţile pe care le au şi studenţii mei de la Harvard şi de la Stanford. Sunt implicaţi, activi şi lideri în sensul în care sunt pregătiţi să facă schimbare în lume, să aibă o carieră de succes. Sunt onorată să fac parte din viaţa lor”, a spus Luciana Herman, profesor de Public Policy la Universitatea Stanford și care a predat 20 de ani cursuri de retorică politică la Universitatea Harvard, potrivit site-ului digi24.ro.

Mai multe informații despre acest proiect găsiți la: www.aspireacademy.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top