Diverse

Larry King a murit!

Legendarul om de televiziune a murit la vârsta de 87 de ani!

Trista veste a fost confirmată de fiul său Chance și făcută publică în această dimineață pe Twitter:
“Cu profundă tristețe, Ora Media anunță moartea cofondatorului și prietenului nostru, Larry King, care a decedat în această dimineață, la vârsta de 87 ani, la Cedar’s Sinai Medical Center în Los Angeles”.
Cauza morții nu a fost specificată însă decesul lui survine la câteva săptămâni după ce a fost infectat cu virusul SARS-Cov-2.
Vestea a făcut înconjurul lumii imediat iar multe persoane publice și fani și-au arătat omagiul și suferința pe rețelele de socializare.
“Odihnește-te în pace, legendă!” – 50 Cent
Celebrul moderator american a strâns în cei 63 de ani de activitate o avere considerabilă, de peste 144.000.000 $, care în urma decesului vor rămâne celor 3 copii ai săi. A fost căsătorit de 8 ori și a avut 5 copii dintre care doi au murit, unul de cancer iar celălalt a făcut infarct.
Larry King și-a început cariera ca reporter de radio și jurnalist local în orașul Florida dar a cunoscut celebritatea ca “talkshow man”  în emisiunea “The Larry King Show” iar mai apoi la CNN cu “Larry King Live”.
În întreaga sa carieră acesta a câștigat foarte multe premii: 2 Peabodys, 10 Premii Cable ACE și un renumit Premiu Emmy.
În cele peste 50.000 de interviuri, Larry King a avut ocazia să discute cu mari personalități precum Barack Obama, Prince, Priscilla Presley, Vladimir Putin, Donald și Melania Trump, Gadhafi.

Sursă foto: https://ew.com

Larry King a murit!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top