Recomandăm

La copiii de la sate, Moș Crăciun vine numai dacă TU te implici!

Liga Studenților Universitatea Ovidius

Liga Studenților din Universitatea „Ovidius” din Constanța cu sprijinul Universității Ovidius și cel al Arhiepiscopiei Tomisului, invită pe toți cei cu suflet mare să fie Moș Crăciun pentru o zi, în cadrul campaniei umanitare ”Be a Santa 3.0” destinată strângerilor de cadouri pentru copiii cu o situație financiară nefavorabilă din județul Constanța.

 

Până pe data de 17 decembrie, se poate dona alimente neperisabile, jucării dar și hăinuțe, într-unul din cele trei centre deschise în Universitatea Ovidius – Campus, Corp A și B, parter sau la centrul din cadrul Căminul C1, parter. Acest eveniment este organizat pentru al treilea an consecutiv, pentru copiii cu vârsta de la 0 la 16 ani.

 

O primă acțiune a avut loc pe data de 6 decembrie, când a avut loc meciul de baschet demonstrativ ”All Star Game”, la care s- putut intra doar pe bază de jucărie care a fost donată voluntarilor Ligii Studenților.

Președinta Ligii Studenților din Universitatea Ovidius, a declarat pentru HyperFlash că ”anul trecut am reușit să aducem zâmbetul pe buzele a aproximativ 300 de copii. Anul acesta sperăm să fie mai mulți pe care îi putem bucura. Am trait clipe foarte emoționante alături de colegii mei când am mers în anii precedenți la copiii din satele dobrogene. Unii copii au primit pentru prima data un cadou”, conchide Elena Iordache

Liga Studenților vă invită pe data de 16 decembrie la o petrecere tematică de Crăciun, cu condiția să veniți însoțiți de … o jucărie, de o carte, de un mic dar pentru copii, căci numai așa se poate face intrarea la eveniment.

Noutatea acestei ediții o reprezintă faptul că vor dota și bibliotecile școlilor cu  cărți. Așadar, dacă aveți o carte bună, care merită citită și poate salva o viață, nu ezitați să o donați.

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top