Life & Style

Kristen Stewart într-o ipostază “old fashion” în noua campanie Chanel

YahooMovies

YahooMovies

Kristen Stewart, faimoasa actriță din seria Twilight, a interpretat un rol în care a fost răsfățată într-un stil francez. Într-un trailer nou intitulat “Once and forever”, celebra actriță în vârstă de 25 de ani, a intrat în pielea fashion icon-ului Coco Chanel.

Directorul creativ Chanel, Karl Lagerfeld a scos asul din mânecă când dintr-un pachet extrem de selectiv pentru a face jocul brandului Coco Chanel, a ales-o pe Kristen Stewart.  Kristen Stewart a intrat în pielea personajului purtând celebre vestimentații care prezenta perioada de succes din industria modei în anii 1950.

E! Online

E! Online

Celebrul designer Karl Lagerfeld s-a folosit de propriul geniu creativ pentru a prezenta viața lui Coco. Ca și ediția de data trecută când acesta a prezentat printr-un film, valsul imperial între Împăratul Austriei Franz Joseph I (Pharell Williams) și prea iubita sa soție, Împărăteasa Elisabeta poreclită “Sisi” ( Cara Delevingne), acum ne-a arătat etapele prin care a trecut Chanel. Încă de la întalniri și testele de vestimentații până la strălucirea pe care a avut-o la Hollywood.

Harper's Bazaar

Harper’s Bazaar

Kristen Stewart poate arăta ca Chanel, și am vrut să arăt Chanel prin toate deceniile de viață ale ei și revenirea în anii 1950. A declarat Karl Lagerfeld într-un comunicat de presă, conform Daily Mail UK.

Cele mai citite

To Top