Seriale

Jessica Jones – noul supererou Marvel

Jessica Jones este un serial original Netflix, o producție Marvel în colaborare cu studiourile ABC, lansat pe 20 noiembrie.

Serialul prezintă povestea  Jessicăi Jones, un nou personaj din benzile desenate Marvel, creat de Brian Michael Bendis și  Michael Gaydos.

Jessica Jones - noul supererou Marvel

Jessica Jones încearcă să își reconstruiască viața, după ce scurta ei carieră de supererou se termină într-un mod tragic.

Aceasta devine detectiv particular în Hell’s Kitchen, New York City, loc unde este obligată să își înfrunte demonii.

Inamicul ei este Kilgrave, o altă persoană “înzestrată”, acesta are abilitatea de a controla mințile oamenilor din jurul său.

serial Netflix Jessica Jones

Jessica Jones și Kilgrave au un trecut comun. Kilgrave a încercat să o controleze pe Jessica, dar ea a reușit să scape de sub influența lui. Kilgrave s-a reîntors și vrea răzbunare.

În acest serial își face debutul și Luke Cage (Power Man), alt super-erou marca Marvel.

Se pare că în viitorul apropriat Jessica Jones, Power Man și Daredevil își vor unii forțele pentru a lupta împotriva crimei din New York City, într-un nou serial numit “The Defenders“.

Până atunci însă așteptam să vedem evoluția Jessicăi Jones.

jessica jones krysten ritter

Krysten Ritter este actrița care joacă rolul supereroului Jessica Jones. Actrița s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului prin mai multe roluri, printre ele se numără “Jane Margolis” din Breaking Bad, dar și “Cloe” (rol principal) din ”Don’t Trust the B—- in Apartament 23”.

Cele mai citite

To Top