Fashion

Sutien de un million de dolari creat de Victoria’s Secret în 2018

Casa de modă Victoria’s Secret a dezvăluit sutienul în valoare de un million de dolari, realizat din cristale Swarovski. Numit ‘’Dream Angels Fantasy Bra’’  ,va fi purtat pe podium de modelul suedez Elsa Hosk, joi, în cadrul Victoria’s Secret Fashion Show 2018, a anunţat compania de lenjerie.

Sutienul este compus din peste 2.100 de diamante Swarovski şi topaze şi este accesorizat cu un lanţ purtat în jurul gâtului şi taliei. Fiecare diamant a fost montat manual iar realizarea sutienului a durat peste 930 de ore.

Modelul Elsa Hosk în vârstă de 29 ani din Stockholm, Suedia a marturisit că atunci când a purtat prima dată sutienul pentru o şedinţă foto ‘’a fost doar o senzaţie pe care nu am mai simţit-o niciodată.’’

Compania de lenjerie a mai declarat că o versiune a sutienului, fără diamante pe el, va fi disponibilă pentru vânzare începând cu data de 29 noiembrie pentru suma de 250 de dolari.

Sursă photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top