Cultural

Interviu: „King Kalou” și dominația mondială

king kalou
„King Kalou” este o trupă rock nouă, tânără și plină de energie pozitivă, care a luat naștere recent în sud-estul Marii Britanii, în Ipswich, Suffolk.
king kalou

„No ‘F’ In Kalou”

Izvorâtă din dragoste pentru muzică, abilitatea de a călători în timp și alături de Webby, ghidul lor spiritual, King Kalou a lansat primul album: „No ‘F’ In Kalou”. Jake, vocalistul, ne spune câteva cuvinte.
Î: „No ‘F’ in Kalou”. În curând. De ce este acest album special și ce vrea să spună?
R: Ce îl face special este că, în întregime, este al nostru. Totul este 100% original, fabricat din ideile noastre originale, ceea ce înseamnă că nu a mai fost făcut până acum, iar oamenii care vor cumpăra albumul vor experimenta ceva nou. 
Î: Cum v-ati descrie muzica? V-ați numi o trupă care are un gen specific sau o trupă care se lasă dusă de val în ceea ce privește stilul?
R: Aș zice că e destul de specific, dar poate încă nedefinit. Suntem clar o formație rock, dar eu nu ne-am compara cu vreuna dintre trupele care sunt în momentul ăsta pe piață. Noi ne facem treaba noastră, nu încercăm să fim ca ceilalți.
Î: Cât de greu este pentru o formație nou înființată precum King Kalou să reușească în bussines-ul muzical?
R: E un pic cam devreme să-ți răspund la asta! Lupta inițială este să obținem concerte, ca o trupă la început de drum, de care nu multă lume are cunoștintă, e dificil să punem primul picior în localuri.
Î: Coperta albumului – Fața copilului vostru.
R: Asta e ceva la care în momentul de față se lucrează. Am recrutat câțiva studenți locali la Graphic Design de la universitatea din Ipswich care vor veni cu câteva idei pentru copertă și abia așteptăm să vedem rezultatele.
Î: Înregistratul, cum merge?
R: Înregistrările au fost super. Am început în prima parte a lunii august, iar, în momentul de față, albumul este în faza de master. Magicienii de la studio se ocupă de el. 
Î: Feed-back aveți?
R: Dacă oamenilor le place ceea ce facem noi, atunci e super. În cazul în care nu, tot nu vom schimba nimic, deoarece vrem un fanbase căruia să-i placă muzica așa cum ne place și nouă, nu o grămadă de piese care au fost modelate să satisfacă toate gusturile.
Î: Care este planul de viitor pentru o formație dintr-un orășel mic precum Ipswich?
R: Dominația Globală!
Băieții de la King Kalou pot fi găsiți pe site-ul lor oficial la http://kingkalouband.wix.com/king-kalou, dar și pe Facebook la https://www.facebook.com/kingkalouband/.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top