Muzică

Interviu cu Marco Hientala (Nightwish)

Pe data de 10 decembrie 2015, trupa Nightwish revine în România într-un concert ce face parte din turneul “Endless forms most beautiful“. Basistul trupei, Marco Hientala a oferit echipei InfoMusic un interviu în exclusivitate, unde a povestit deschis despre muzică şi viaţă.

marco hietala

Ce mai faci? Cum merge turneul?

Sunt bine. Mă voi odihni acasă pentru următoarele 3 săptămâni până când vom începe turneul în Europa. Au fost show-uri foarte bune până acum. Am făcut în primăvară un turneu în America, o grămadă de festivaluri pe timpul verii și acum urmează și cel din Europa și va fi bine.

Cum te simți când știi că te întorci în România?

Și acesta este un lucru bun pentru că nu am mai trecut pe acolo de o perioadă și show-urile pe care le-am avut în România, în Sibiu și în București au fost super. Îmi amintesc acele zile, pline de entuziasm și de lumea bună din audiență. Va fi minunat să ne reîntoarcem.

Cum îți petreci timpul liber?

Tocmai ce stăteam pe canapea și beam o cafe. De obicei citesc mult, chiar și când merg în turneu. Cam atât. Mai sunt și lucuri de care am grijă în timpul ăsta, cum ar fi faptul că am mers la dentist astăzi, dar a fost doar un control de rutină, nimic grav.

Ai spus că-ți place să citești. Care este genul tău preferat?

Sunt un fan al SCI-FI-ului.

Ce reprezintă pentru Marco Hientala viaţa şi care este mesajul lui către fanii din România.

Dar ce înseamnă viața pentru tine?

Pentru mine e un privilegiu pentru că exist și că trăiesc în această lume, în acest Univers. A trăi înseamnă să ai gânduri și rațiune, sentimente și prieteni buni și oameni pe care îi iubești și cu care te simți bine. Cred că viața este aici și acum, nu este ceva ce aștepți, trebuie să încerci să faci lucruri pentru tine și pentru oamenii și locurile de care îți pasă. Trebuie să avem mai multă grijă unul de celălalt. Asta înseamnă viața.

nightwish.com

nightwish.com

Ai un mesaj pentru fanii din România?

Va fi o plăcere să vă revăd! A trecut ceva vreme. Pentru tine și fanii din România, bine ați venit la spectacol!

Interviul îl puteţi gasi integral pe: InfoMusic România.

Cele mai citite

To Top