Diverse

Întâlnirea A.R.N.R. și despre inteligență extraterestră

La întâlnirea Asociației Radacinile Neamului Românesc (A.R.N.R.), care a avut loc luni, 21 septembrie, la ora 18:00 la sala Dalles din București, au avut loc discuții pe teme inedite și rar abordate. Vicepreședintele A.R.N.R., Iuri Floroiu, a fost din nou gazda întâlnirii și a reușit să aducă niște invitați deosebiți.

Seara a început cu un cuvânt de deschidere din partea vicepreședintelui și cu prezentarea invitaților. Apoi publicul a avut ocazia să participe la o tombolă cu premii pe tema spațiului cosmic și a călătoriei în spațiu.

Primul invitat a fost Alena Clim, elevă a Colegiului Național Ion Creangă din București, care a susținut un miniconcert de pian.

Întâlnirea a continuat cu o prezentare a doamnei Dorina Udrea, menită să atragă publicul să redescopere bogățiile și tradițiile românești și satele autentice în care acestea s-au păstrat intacte.

afis 21 septembrieDe această dată, Iuri Floroiu nu a fost doar gazdă și a prezentat un material compus din mai multe fotografii proprii cu apariții neobișnuite.

Tot pe această temă și despre inteligența extraterestră a vorbit și invitatul special Gen. Dr. Emil Străinu. Acesta a observat curiozitățile publicului și a împărtășit informații din descoperirile și experiența sa personală.

Ultimul invitat al serii a fost Florin Horvath, scriitor, care și-a prezentat noua sa carte, intitulată „Umbrele nevazutului”. Florin Horvath a amintit și de mesajele cărților publicate anterior. Mulțumită lui am avut ocazia de a pătrunde în istoria creștinismului.

Seara s-a încheiat la fel cum a început, cu o ultimă interpretare la pian a Alenei Clim.

Următoarea întâlnire a Asociației Radacinile Neamului Românesc (A.R.N.R.) va avea loc în luna octombrie. Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top