Diverse

inPSYme, eveniment de stare la Galateca

În cadrul programului de FORECASTING THE CULTURE, studenții anului III și un grup de masteranzi de la departamentul MODĂ UNARTE, coordonați de lector univ. dr. Ioana Sanda Avram, au abordat tendințele 2016-2017, în viziunea unui “Eveniment de Stare“.

Evenimentul a avut loc la Galeria GALATECA în data de 3 Februarie. Munca depusă în echipă a dat roade, iar rezultatul a fost unul formidabil. Ceea ce studenții au reușit să organizeze și să creeze, a încântat invitații cu un mesaj unic. Experiența extraordinară trăită la Galateca continuă cu elemente care exprimă vizual conceptul inPSYme. În cadrul evenimentului au fost lansate primele elemente care exprimă vizual și senzitiv această viziune: filme, book-uri, experimente High Tech.

Momentele de inițiere în formele viitorului au fost continuate cu expoziții colective de design conceptual și de colecții comerciale, care au demonstrat corectitudinea și eficiența drumului ales. Împreuna cu generația 2016, demersul lor a avut ca punct de plecare cele patru Macrotrenduri anunțate de WGSN pentru sezonul toamnă- iarnă 2016/2017: “Artisan“, “Elemental”, “Offbeat“, “ReMaster“. După o analiză aprofundată, folosind metode creative de grup, si-au îndreptat atenția către “Offbeat“, de unde au ales o serie de subtrenduri: Psyedelic Surfaces, Optical Illusion, Poetic Absurdity, Time Out.

Cele mai citite

To Top