Recomandăm

UPDATE /// “INKurre Cancer” campanie umanitară lansată de Famous Tattoo Studio

2     Famous Tattoo Studio, unul dintre cele mai bune saloane de tatuaje din București și care a câștigat în 2014 două premii la Convenția Internațională de Tatuaje, inițiază o campanie de sprijinire a copiilor diagnosticați cu cancer, INKurre Cancer.

    Cei trei artiști tatuatori ai salonului, Vlad Ștefan, Ionuț Botez și Ina Dobroghii, au decis să le facă micuților diagnosticați cu cancer un cadou de 1 Iunie, donând secțiilor de Oncologie – Pedriatrie ale spitalelor din București 10% din încasările salonului strânse în perioada 9 Martie – 30 Mai 2015.

    În toată această perioadă, în salonul situat pe Strada C.A.Rossetti nr.25 va fi instalată o urnă în care se vor strange banii. Pe lângă procentul de 10%, sunt binevenite alte donații suplimentare din partea celor ce vor să participe activ la susținerea campaniei.

    În ultima săptămână a lunii Mai, Famous Tattoo va organiza un eveniment de încheiere a campaniei INKurre Cancer în cadrul căruia va avea loc o licitație de produse donate de artiști, vedete sau persoane mondene. Pe această cale, Famous Tattoo Studio face apel către toți cei care vor să se alăture cauzei și să doneze bani sau obiecte care să fie licitate în ziua evenimentului.

     În fiecare an, la nivel mondial, 200.000 de copii sunt diagnosticaţi cu cancer. Dintre aceştia doar 30% primesc tratament adecvat. La nivel mondial, aproximativ 90.000 de copii mor anual din cauza bolii. Potrivit datelor furnizate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, se înregistrează o incidenţă de 816 cazuri noi la fiecare 100.000 de copii. 500 de copii români sunt diagnosticaţi cu cancer în fiecare an, în prezent existând aproximativ 5.000 de pacienţi cu boala în evoluţie sau remisiune. În România, rata vindecării de cancer este în medie de 30 – 60%, în funcţie de specificul fiecărui caz.

O să vă ținem la curent cu evenimentele din timpul campaniei.

UPDATE: 10 Martie

Astăzi am făcut o vizită băieților ca să aflăm mai multe detalii. Atmosfera a fost una caldă, primitoare și veselă. Hai să urmărim următorul material video împreună.

Cele mai citite

To Top