BREAKING-NEWS

Incendiu devastator la clubul Bamboo din capitală

Sâmbătă noaptea, un incendiu a izbucnit în clubul Bamboo din capitală. 38 de victime, intoxicate cu fum, au fost transportate la spitalele din capitală. Una dintre victime a fost intubată. 27 autospeciale SMURD au ajuns de urgență la fața locului.

“Noi când am ieşit, era doar fum care venea de afară. S-a fumat toată noaptea în club deşi ospătarii au cerut să nu se mai fumeze”, susţine o tânără care a fost în club.

13 persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca, cinci victime la Universitar, două la Pantelimon şi alte două care între timp au părăsit unitatea medicală, la Spitalul Colentina. Există şi o persoană care a fost intubată despre care Raed Arafat a declarat: “Persoana intubată şi ventilată, starea ei evoluează bine, a fost scoasă de pe aparate, este în stare bună, este conştientă”.

Ultimele informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă arată că şapte persoane au rămas internate în spitale.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a activat o linie telefonică: 021.206.40.50 – numărul de telefon unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obţine informaţii despre persoanele transportate la spital. În plus, oricine deţine informaţii despre alte posibile victime, este rugat să sune la numărul anunţat.

Autor: Alexandra-Ștefania Smeu

Foto: 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top