Filme

” How to be single ” sau cum să te distrezi atunci când ești singur

Cum am ajuns în sala de cinema, am avut un sentiment bun în legătură cu acest film şi când s-a terminat nu am fost deloc dezamăgită.

Comedia romantică regizată de Christain Ditter , ” How to be single ” este un film motivaţional pentru oamenii care sunt singuri, și potrivit mai ales pentru fetele tinere cărora le place sa petreacă.

Filmul  începe cu Alice (Dakota Johnson), care îi spune iubitului ei că vrea să ia o pauză. Aceasta se mută în New York la sora sa, Meg (Leslie Mann), un medic dependent de muncă, care nu are timp de viata sa personală. În căutarea sa de a ieşi din rutină, Alice se angajează la o firmă , unde dă de zburdalnica Robin, care o introduce în viaţa de noapte, unde Alice se schimbă. Aceasta începe să aibă mai multe relaţii și aventuri de-o noapte. Din aceste experienţe Alice  învaţă să nu mai fuga de ea însăşi.

Cea care dă sarea şi piperul filmului este actriţa Rebel Wilson, care joaca rolul unei fete rebele si petrecăreţe. Aceasta se împrieteneşte cu Alice şi o învaţă cum să fie singură.

?????????????????????????????????????????????????????????

Alice, Meg, Robin, Tom şi David duc o viaţă solitară în orașul american, plină de aventuri şi petreceri din care fiecare se redescoperă pe el. Alice este în căutarea unui iubit, care să-i desfacă fermoarul de la rochie, Meg face un copil prin inseminare in-vitro din dorinţa de a a avea o familie și nebunatica Robin continuă cu nebuniile de-o noapte.

Filmul ” How to be single ” are un mesaj puternic și acela că uneori este bine să stai singur, pentru a te cunoaşte pe tine însuţi. Mai mult decât atât, esenţa filmului este prietenia şi familia, care sunt cele mai importante pentru oameni.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top