Social

Horoscop zilnic, 21 iulie 2015. Pești o să reluați o activitate care vă poate propulsa mai sus, o să luați bani mai mulți.

horoscop zilnic

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. E o conjunctură favorabilă semnării contractelor de orice fel și să ne eliberăm de grijile care ne-au dat insomnii, dureri de cap, neliniști și să începem o viață nouă.

Horoscop 2015 PESTI – O să vă caute niște foști colaboratori să reluați o activitate care vă poate propulsa mai sus în ierarhia de la serviciu și să luați mai mulți bani. Se poate să primiți un accept într-un club exclusivist și să desfășurați o activitate care să vă pună în valoare creativitatea.

Horoscop 2015 LEU – E momentul să vă reinventați, să începeți o specializare sau să vă duceți la alt serviciu care să vă ofere cele mai mari satisfacții profesionale. E bine să vă îngrijiți de sănatate, să vă luați tensiunea dacă știți că aveți ceva probleme cu inima, cu presiunea arterială.

Horoscop zilnic 2015 BALANTA – Poate o sa luati niste bani care sa va faca si mai placut concediul, o sa vi-l prelungiti chiar cu niste zile in plus ca va puteti odihni ca lumea. O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va construiti pas cu pas relatia si sa duceti o viata mult mai buna decat pana acum.

Horoscop zilnic, 21 iulie 2015: Racii au parte de șansa vieții lor, iar pe Tauri îi așteaptă un câștig financiar…

Citește mai multe despre: horoscop, horoscop zilnic, zodii, horoscop 2015.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top