Gaming

Heroes of the Storm, un MOBA demn de scena Esport

heroes-of-the-storm

Având în vedere originile genului MOBA(Multiplayer Online Battle Arena), în care Starcraft şi Warcraft III au jucat un rol important în dezvoltarea genului, putem spune că a fost nevoie doar de ceva timp pentru ca Blizzard Entertainment să lanseze un MOBA inspirat din universul creat de companie. Heroes of the Storm este exemplul perfect.

Heroes of the Storm este un joc atât pentru iubitorii de jocuri create de Blizzard Entertainment cât şi pentru pasionaţii de MOBA.

Cei care au mai întâlnit şi alte titluri create de Blizzard se vor bucura să îşi vadă în joc personajele preferate.

Jocul are la bază toate elementele care fac un MOBA uşor de jucat, accesibil şi distractiv.

Heroes of the Storm este un MOBA inovator pentru faptul că el creează tactici complexe prin care se poate trece peste anumite obstacole în joc.

Modul cel mai eficient şi distractiv de a căştiga un meci este de a juca în echipă şi de a completa obiectivele hărţii înaintea oponenţilor.

Obiectivul principal este clar şi bine cunoscut de toţi jucătorii din momentul în care păşesc în joc, acela de a elimina echipa adversă şi de a îi distruge fortăreaţa. Dar pentru a face asta într-un mod eficient în Heroes of the Storm trebuie să completezi obiectivele diverselor hărţi.

Putem spune că acest sistem de completarea a obiectivelor este asemănător cu cel al unui MMORPG(Massive Multiplayer Online Role Playing Game) de completarea al quest-urilor.

Una dintre atracţiile principale din joc este varietatea eroilor, în lista de eroi găsim caractere din diverse francize create de Blizzard.

Din universul Warcraft găsim eroi iconici precum: Uther Lightbringer, Malfurion Stormrage, Illidan Stormrage, Jaina Proudmore, Thrall plus mulţi alţii.

Din universul Starcraft găsim personaje iconice francizei precum: James Raynor, Sarah Kerrigan, Tychus, Tassadar şi Zeratul.

În rândul eroilor se numără şi cei din universul Diablo, unde îl avem pe însuşi Diablo(The Prime Evil), Azmodan, Tyrael şi reprezentările claselor care se pot juca în Diablo, precum Valla(erou din Heroes of the Storm), care este un Demon Hunter.

Heroes of the Storm este gratuit şi se poate descărca prin aplicaţia Battle.net.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top