Diverse

HCM Baia Mare-Dinamo Volgograd 25-23

23hcm-465x390Meci fantastic la Baia Mare, unde echipa de handbal, HCM, s-a impus cu 25-23 în fața campioanelor Rusiei, în turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Deși rusoicele au făcut un meci foarte bun, conducând la pauză cu 12-11, iar cu un minut jumătate înainte de finalul partidei, acestea conduceau cu 23-22, fetele lui Tone Tiselj au resusit să întoarcă spectaculos rezultatul, iar partida s-a încheiat 25-23 pentru românce. Pentru HCM a fost pentru prima dată în istorie când au ajuns în acest punct, sferturi de finală ale Ligii Campionilor.
Returul dintre cele două formații se va disputa pe 11 aprilie.

“Acesta e sportul, niciodată nu trebuie să cedezi. A fost un meci foarte frumos. Le-am simțit foarte puternice pe rusoaice, dar noi stăm mai bine individual. Domnul Tiselj ne-a schimbat des în acest meci pentru a fi cât mai puțin obosite”, a spus Valentina Ardean-Elisei la Dolce Sport.
“Va fi mult mai greu în retur. Azi am demonstrat că handbalul se joacă pînă în ultima secundă. Știam de la început că ne așteaptă o dublă foarte grea. Vom vedea care au fost greșelile și vom munci mult”, a adaugat si Paula Ungureanu la finalul jocului.

Echipele de start:
HCM Baia Mare – Lobach, Marin, Abbingh, Do Nascimento, Elisei-Ardean, Herrem, Davydenko, Szucs, Makeeva, Buceschi;

Dinamo Volgograd – Kochetova, Akopian, El Ghaoui, Fanina, Dmitrieva, Gace.

Foto: evz.ro

Cele mai citite

To Top