Gaming

Guild Wars 2 aduce un mod de First-person

Guild-Wars-2-gw2-giga

Guild Wars 2 va primi un nou update în 10 martie. Un update ce aduce o nouă perspectiva în explorare şi anume un mod first-person.

Cei de la ArenaNet calcă pe urmele jocului Grand Theft Auto V, creat de Rockstar Games. ArenaNet introduce această opţiune de first-person prin viitorul update.

Modul de first-person pentru Guild Wars 2 va oferi jucătorilor o perspectivă asupra Tyria( continentul din Guild Wars 2) cu totul nouă, acest mod va creea o mai mare imersiune în joc. Nu vor exista restricţii în lume asupra folosirii modului de first-person.

guild_wars_artwork_fantasy_art_video_games_desktop_1920x1080_hd-wallpaper-1280238

Actual jocul nu oferă acest suport de first-person ci oferă jucătorilor explorare în third-person. Camera de first-person este opţională, iar această opţiune este programată să devină disponibilă în data de 10 martie într-un update.

ArenaNet înca nu a lansat nici o imagine oficială cu privire la modul de first-person, dar developerul a promis în data de 27 februarie într-un stream live pe canalul oficial de Twitch.

gw005ppPe 10 martie Guild Wars 2 aduce în update nu doar această opţiune de first-person, mai aduce un slider FOV(field of view) şi o altă setare referitoare la coliziuni cu mediul încojurător.

Guild Wars 2 a fost lansat în vara anului 2012 şi a vândut mai mult de 3,5 milioane de copii până în prezent. Primul expansion al jocului, Heart of Thorns, a fost anunţat în ianuarie.

Cele mai citite

To Top