Diverse

Gourmet Festival a satisfăcut toate poftele culinare

Weekendul pentru pofticioși s-a încheiat. Gourmet Festival a lăsat un gust plăcut în gură bucureștenilor. Trei zile în care pofta culinară a fost satisfăcută.

imageDe la mâncare cu specific românesc, până la mâncare cu specific italian sau spaniol, nimeni nu a plecat de la Gourment Festival fără să încerce cel puțin un fel de mâncare.
Nici cei care au ținut la siluetă nu au fost lăsați pe afară, peștele și fructele de mare fiind una dinte atracțiile festivalului. De asemenea berea artizanală produsă de cei de la Ground Zero Beer a fost unul dintre cele mai apreciate produse prezente la festival, fiind lăudată şi de artiştii prezenţi la festival.

image
Băieții de la Julius Meinl au oferit cafea în schimbul poeziei și partea cea mai interesanta a fost că te învățau să îți prepari singur cafeaua.
Chiar dacă în prima zi de festival a fost mai frig, bucureștenii și-au arătat curiozitatea pentru mâncărurile alese prezentate de cei de la Gourment Festival și au venit să le încerce. Jazu, We singing colors și Toulouse Lautrec au cantat live pe scena festivalului, vineri seară, creând o atmosferă plăcută pentru cei prezenți.

image
Cea de-a doua zi de festival a fost și mai relaxantă, soarele atrăgând şi mai mulți gurmanzi. Organizatorii festivalului și restaurantele prezente s-au întrecut în a le satisface poftele, preparând tot felul de mâncăruri diversificate.
Live cooking-urile au arătat publicului un mod inedit de a folosit ingredientele de bază. Chef Cezar Munteanu a prezentat cum ceapa poate fi folosită în mai mute combinaţii, preparând un piept de pui în foaie de ceapă, acesta fiind prezentat într-un mod inedit. Curioşi au fost invitaţi să deguste preparatul şi să ofere un feedback direct.
Seara,atmosfera a fost „încălzită” de Helen, Yellow și Subcarpați, provocând lumea prezenta să danseze şi să uite căteva ore de problemele de zi cu zi.

image
În ultima zi de festival,cei prezenți s-au delectat din bunătățile culinare alături de Breeze și Urma.
Până și copii s-au simțit bine, în propriul lor loc de joacă amenajat în cadrul festivalului. Pe langa jocurile şi lucrurile atractive pe care organizatorii le-au pus la dispozitie, cei mici au învățat să decoreze brioșe și mini prăjituri.
Gourmet Festival a fost un festival culinar foarte bine pus la punct. Toți cei prezenți păreau mulţumti de ceea ce se întamplă. Restaurantele au pregătit diferite feluri de mâncare care au satisfăcut până și pe cei mai pretențioși dintre gurmanzi, iar muzica a creat o atmosferă relaxantă, primitoare lăsând loc socializarii.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top