Sport

Goodbye, Vichai!

Sâmbătă seară a avut loc un tragic accident de elicopter în urma căruia finanțatorul clubului de fotbal Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat. În acest accident, pe lângă Mr Vichai, au mai murit încă alte 4 persoane: doi membri ai staff-ului tehnic, pilotul și un pasager. Această tragedie s-a petrecut imediat după meciul Leicester-West Ham, terminat 1-1.

Vorbind în afara stadionului, ambasadorul clubului, Alan Birchenall, a declarat că ,,îi datorează totul lui Mr Vichai și că fără el echipa nu ar fi reușit sa câștige titlul în sezonul 2015/2016.

Riyad Mahrez, fostul jucător al celor de la Leicester, a dedicat golul din victoria de aseară a echipei sale (Totenham-Manchester City 0-1) pentru Mr Vichay și a declarat după meci pentru televiziunea Sky Sports: ,,A fost ca un tată pentru mine și mi-a fost dificil să aud asta. Am foarte multe amintiri cu el pentru că am petrecut 4 ani și jumatate acolo. A fost o persoană bună, cu o inimă mare. Sunt alături de Leicester și de familiile victimelor”.

Vichai Srivaddhanaprabha avea 60 de ani, a cumpărat clubul în 2010, ajutându-i să promoveze în Premier League în 2014, iar în sezonul 2015/2016, sub comanda aceluiași finanțator, echipa avea să fie încoronată campioana Angliei.

Leicester fans will never forget one of the main creators of their success.

Sursă foto: Instagram/FootballCaricatures.

Autor: Dragoș Răduță

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top