Sport

Gică Popescu este liber pentru cinci zile

Gică Popescu a primit cinci zile libere din partea Penitenciarului Jilava datorită comportamentului exemplar, dar și a muncii depuse în cadrul închisorii.

Fanatik.ro anunță că fostul jucător al naționalei se bucură de permisia de cinci zile alături de familie, asta după ce regimul de detenție s-a modificat de la închis la semideschis.

“A transmis că doreşte să petreacă tot timpul cu familia şi vrea să îşi pună puţină ordine în afaceri, are mari probleme cu autorităţele fiscale ale statului” , anunță aceleași surse.

Totul s-a întâmplat în mare taină, aceleași surse susținând că, “Baciul”, a fost eliberat duminică și că joi urmează să se întoarcă la Penitenciar.

Aceste zile libere sunt binevenite, mai ales că încă nu a primit un răspuns pozitiv la cererea pentru eliberarea condiționată făcută anul trecut.

Gică Popescu este condamnat în “Dosarul Transferurilor”, în care a primit o pedeapsă de 3 ani și o luna cu executare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top