Cultural

Gala Art Out – manifest în cinstea artei

gala artout 2-Hyperflash

Cu ocazia aniversării a patru ani de existență, revista Art Out a susținut Gala Art Out 2015. Gala a avut loc luni 23 martie, la Teatrul Național București în sala Pictura.

Acesta este cel mai rezonant eveniment artistic care și-a propus să pună în centru ideea promovării culturii. Prin punerea în scenă a unei fuziuni a artelor, Gala Art Out a arătat eleganţă şi rafinament la superlativ.

Dacă prima ediție s-a desfășurat sub conceptul unui eveniment non-conformist, ediția de anul acesta a înfățișat un eveniment mai exclusivist, cu public targetat, accesul făcându-se pe baza unei liste nominale de invitați.

Această gală și-a propus facilitarea accesului artiștilor la început de carieră și a celor deja consacrați pe scena culturală românească. Gala a combinat partea artistică cu oameni din domenii umaniste și cu reprezentanți ai presei, păstrând totul în strânsă legătură cu publicul larg.

În deschiderea evenimentului ne-au vorbit actorul Marius Călugărița, care a fost moderatorul spectacolului, și doamna Adriana Popescu, PR-ul Teatrului Național București.

gala artout 3-Hyperflash

Primul act artistic a fost susținut de soprana de coloratură, Raluca Elena Burlan, care a susținut un recital de canto classic de o emoție puternică.

Apoi atmosfera a continuat cu elaborarea unei picturi de către artistul vizual Daniela Bălan, pe ritmuri de vioară înfăptuite de Natalia Pancec, act care a vrut să reliefeze armonia pe care artele o alcătuiesc împreună.

Cvartetul Școlii de Muzică Brio Club, care are ca deviză lupta împotriva kitsch-ului și împotriva violenței, a încântat publicul cu un recital extraordinar de muzică clasică și veche din repertoriul românesc și internațional.

Actorii Teatrului Evreiesc de Stat: Nicolae Călugărița, Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Cabiria Morgenstern și Cătălin Stelian ne-au delectat cu umorul evreiesc surprins în piesa „Mazel Tov and justice for all”.

În cadrul evenimentului au susținut discursuri și redactorii revistei Art Out, Laura Mihalca și Ligia Niculae despre tematica revistei și viitoarele proiecte.

Revista Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu și valoare, un actor important pe scena presei și culturii românești.

Mai jos puteți urmări materialul video despre eveniment.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top