Sport

Fotbalul nu este doar un joc

De Dragoș Răduță

Pentru unii, fotbalul este doar un joc în care 20 de jucători aleargă după minge pentru a înscrie și a pleca acasă cu cele trei puncte, dar pentru alții înseamnă mult mai mult.

Luni seară, avionul în care se afla noul atacant al celor de la Cardiff, Emiliano Sala, a dispărut de pe radar în zona Canalul Mânecii. La 4 zile după aceasta tragedie când și poliția a încheiat căutările acestuia, fostul căpitan al celor de la Leicester City, N’Golo Kante, a decis să suporte cheltuielile pentru continuarea căutărilor lui Sala și a pilotului David Ibbotson, care îl însoțea pe atacant în zborul pe ruta Nantes-Cardiff, a anunțat presa internațională.

Cei de la Leicester nu vor sta deoparte după acest incident și doresc să îl readucă la club pe Islam Slimani, atacantul algerian care joacă la Fenerbache sub formă de împrumut, pentru a-l putea oferi celor de la Cardiff după ce aceștia au plătit aproape 20 de milioane pe Sala, iar acum sunt în căutare de atacant.

Ajutorul celor de la Leicester vine după ce anul trecut au avut parte ei înșiși de momente oribile, atunci când elicopterul în care se afla patronul echipei, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbușit în fața stadionului, iar toate persoanele aflate la bord au decedat.

Football is more than just a game, football is solidarity.

Sursă foto: APNews.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top