Sport

Flavius Stoican a revenit în “groapă”

dinamocoverDupă trei înfrângeri din cinci meciuri oficiale pe banca dinamoviștilor, Mihai Teja și Dinamo și-au spus adio.

Rezultatele negative din dubla cu Pandurii și înfrângerea din campionat în fața celor de la Târgu Mureș l-au făcut pe Ionuț Negoiță, omul cu banii de la Dinamo, să pună punct înțelegerii cu antrenorul Teja.

Sport.ro scrie că pentru a-și rezilia contractul, Negoita i-a oferit fostului antrenor 50.000 de euro, salariul său pe 6 luni.

Gsp.ro susține că noul antrenor al câinilor este Flavius Stoican, care revine la suflarea dinamovista după 4 luni. Se pare că jucătorii sunt mulțumiți de mutarea realizată, Stoican fiind singurul antrenor susținut de vestiar, anunță aceeași sursă.

   Obiectivul impus de șefi este că Dinamo să termine pe podiumul Ligii I la finalul campionatului. Acesta va primi un salariu de 6000 de euro lunar, dublu față de primul mandat.

   Iată și prima declarație lui Flavius Stoican pentru Dolce Sport după reîntoarcerea la Dinamo:

“Sunt la volan si ma indrept spre Saftica. Am plecat de la club, am pus la punct majoritatea detaliilor. Au mai rămas doar cîteva, dar le rezolvam. Am semnat pe un an şi jumătate. Când am plecat de la Dinamo, am plecat puţin trist, dar mă întorc bucuros să continuu munca începută aici. Am discutat şi cu Mihai Teja. Mi-a urat baftă, a fost o discuţie normală. Obiectiv? Fiecare vrea mai mult, dar eu vreau în primul rînd să cîstig următorul meci. Nu mă tem de nimic, nici de eventualele discuţii cu cei din club. Sînt aici să îmi fac meseria, iar dacă vor fi scurtcircuite, există o problemă ce trebuie rezolvată”.

Foto: digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top