Sport

Favre si BvB, prima înfrângere din acest sezon

De Dragoș Răduță

Un parcurs de 16 meciuri fără înfrângere a fost oprit aseară, la Dusseldorf, când echipa lui F. Funkel a reușit surpriza etapei cu numărul 16 din Bundesliga, învingând Borussia Dortmund cu scorul de 2-1.

Echipa condusă de Favre și de căpitanul Marco Reus nu a găsit puterea necesară pentru a reuși să învingă echipa nou promovată din Dusseldorf.

Meciul a început promițător și în favoarea celor de la Dortmund, dar după anularea golului lui Reus pe motiv de ofsaid, lucrurile au luat o întorsătură surprinzătoare, atunci când Lukebakio a trecut ca un glonț prin apărarea celor de la BvB și a reușit să îl învingă pe Burki în minutul 22. Atacurile celor de la BvB au continuat dar fără a fi fructificate.

Minutul 56 a adus golul etapei a 16-a din Bundesliga dar și majorarea avantajului pe tabela de marcaj pentru cei de la Dusseldorf când Zimmer a reușit un șut spectaculos direct în vinclul porții apărate de Burki.

Borussia a înscris golul de onoare în minutul 81 prin Paco Alcacer, dar acesta nu a fost de ajuns ca echipa lui Favre să își mențină forma perfectă din campionat.
,,Cred că am fost lipsiți de lăcomia de a câștiga jocul” a declarat căpitanul Marco Reus. ,,În general, înfrângerea a fost meritată pentru că nu am livrat-o noi.”

Sursă foto: bild

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top