Filme

Fantastic Beasts and Where to Find Them – trailer official

A apărut trailerul oficial pentru Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Lumea magică din Harry Potter prinde contur din nou, de data asta într-un nou film, Fantastic Beasts and Where to Find Them, care are premiera în Noiembrie 2016.

fantastic beasts

fantastic beasts

Fantastic Beasts and Where to Find Them este filmat în Londra, acţiunea are loc în New York-ul anilor 1926, protagonistul filmului este Newt Scamander, vrajitor, scriitor şi Magizoologist.

Newt Scamander se reîntoarce în New York după o lungă calatorie în jurul lumii. O călătorie în care a studiat și catalogat creaturi magice.

Newt are o servietă magică din care vor evada o parte din creaturile magice pe care le-a achizitiontat în călătoria sa, astfel se instalează haosul in New York, atât pentru lumea magică cât și pentru Încuiați.

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts

Newt Scamander este jucat de Eddie Redmayne, actorul care a câştigat Oscarul pentru rolul principal din Teoria întregului.

Colin Farrell face parte și el din distribuția acestui film, el este un Auror numit Graves, mâna dreapta a Ministrului Magiei (Macusa – termen folosit de americani pentru Ministerul Magiei).

Fantastic Beasts and Where to Find Them este produs de pe Warner Bros. Studio.

Inițial filmul a fost gândit ca un documentar despre toate creaturile magice care sunt prezente în seria Harry Potter, dar J.K Rowling nu a fost de acord, așa că Fantastic Beasts and Where to Find Them este primul film în care J.K Rowling debutează ca scenarist.

Cele mai citite

To Top