BREAKING-NEWS

Expertizele PSI forţează Kulturhaus Bukarest să se închidă temporar

kulturhaus

Un comunicat de presă emis de reprezentanţii Kulturhaus Bukarest anunță suspendarea tuturor activităților comerciale până la încheierea expertizelor PSI(Prevenirea şi Stingerea Incediilor) şi a tuturor lucrărilor de siguranţă ce vor rezulta din urma acesteia.

kulturhausPrincipala prioritate a noastră este siguranța oamenilor care ne calcă pragul. În urma evenimentului tragic de la clubul Colectiv în care ne-am pierdut prieteni buni iar alții se zbat între viață și moarte, am decis să sistăm orice activitate comercială, iar în timp ce suntem alături de ei, de prietenii și de familiile lor, vom lucra cu discernământ și organizat pentru creșterea siguranței în club”, se arată în comunicat.

Echipa administrativă a clubului Kulturhaus Bukarest a adăugat că în zilele următoare vor da startul unei campanii de înștiințare a clienților: „Măsurile luate de noi pentru cei care vin la evenimentele noastre au ca principal scop prevenirea oricărui risc astfel încât publicul care vine în Kulturhaus să conștientizeze că va fi mereu în siguranță.”

Expertiza PSI este serviciul cel mai complex care poate fi oferit unui operator economic. Acest tip de serviciu include două categorii de lucrări, respectiv expertizarea propriu-zisă împreună cu evaluarea şi identificarea riscului de incendiu.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top