Gaming

Evolve se pregăteşte de lansare

evolve-1024x576

Turtle Rock Studios se pregăteşte să lanseze Shooter-ul Evolve pe data de 10 Februarie pe platformele PS4, Xbox One şi PC. De la creatorii jocului Left 4 Dead, ce ne-a încântat o bună perioadă dorinţa de a supravieţui şi de a distruge împreună cu prieteni sau cu alţi jucători mase de zombi, vine un nou joc în care avem o echipă de patru vânători şi un jucător ce va avea rolul de a juca monstrul.

Fiind monstrul îţi vei folosi abilitatea de prădător pentru a îţi agresa vânătorii. Dar pentru o idee mai clară asupra felului în care se va desfăşura jocul am inclus trailer-ul ghidului de supravieţuire al jocului.

Jocul fiind foarte arătos am ataşat cerinţele minime pentru a fi jucat pe PC mai jos :

OS: 64-bit Windows 7
CPU: Core 2 Duo E6600 sau Athlon 64 X2 6400
RAM: 4GB
GPU: GeForce GTX 560 sau Radeon HD 5770
HARD DRIVE: 50GB

Cei ce vor precomanda jocul vor avea acces la caractere noi, alte skin-uri pentru monştrii. Iar unul din monştrii confirmaţi ca fiind bonus pentru precomandă este Behemoth-ul.

Clase şi Monştrii:

În cazul în care nu sunteţi încă decişi cu ce clasă să jucaţi sau cu ce monstru să faceţi ravagii, avem clasele următoare:
1. Hyde, vânător de tip asalt/Tank.
2. Maggie, vânător având rol de Hunter.
3. Bucket, vânător cu rol Support.
4. Lazarus, vânător cu rol de Healer.

Sau poate preferaţi sa îi vânaţi pe vânători cu monştrii precum Goliath

Sau Wraith

Sau Kraken

2K au introdus şi suport pentru offline un mod campanie în care vei juca alături de inteligenţa artificială. Vei putea alege să lupţi ca monstru sau vânător, iar acest mod îl putem vedea în detaliu în videoclip-ul de mai jos.

Mai multe vom vedea după lansarea din data de 10 Februarie, iar dacă sunteţi îngrijoraţi că jocul va duce lipsă de o populaţie mare puteţi sta liniştiţi pentru că jocul a avut parte de 2,2 milioane de meciuri jucate în timpul testării beta pe Xbox One.

Cele mai citite

To Top