Gaming

Epic lansează gratuit Unreal Engine 4

1395248778-u4

Epic Games a anunțat faptul că Unreal Engine 4 a devenit în totalitate gratuit. Fondatorul Epic Games a anunţat ştirea în data de 2 martie cu titlul „If you love something, set it free”(Dacă iubeşti ceva, lasă-l liber).

Motorul grafic este o unealtă pentru orice developer de joc, iar Epic Games a anunţat faptul că subscripţiile făcute în decursul anului trecut vor avea un credit în valoare de 30$ valabil în Unreal Engine Marketplace.

Deși pe piața gaming există motoare grafice gratuite, acesta este primul caz când un astfel de program folosit pentru jocuri poate fi folosit de oricine.

Unreal Engine 4 se poate descărca pentru a crea orice joc video sau program arhitectural, dar în cazul unei lansării pe piaţă a unui produs ce a folosit motorul grafic, Epic Games va cere 5% din profitul generat, după primii 3000$ per titlu lansat.

Mai jos în materialul video sunt prezentate titluri ce folosesc Unreal Engine, precum Batman: Arkham Knight şi Hellblade.

https://www.youtube.com/watch?v=MOa_QdGGrro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top