Sport

Egal în derby de România

derby de romania

De Alexander Ștefan

Clasamentul nu contează într-un derby.

Deși “câinii roșii” au plecat cu șansa a doua în meciul împotriva echipei antrenată de Nicolae Dică, aceștia au reușit să se mobilizeze, ținând astfel în șah una dintre pretendentele clare la titlu din acest sezon.
Scorul a fost deschis de către Diogo Salomão printr-un penalty transformat în minutul 40, iar golul egalizator a fost marcat de Florin Tănase, care a trimis în plasă după ce lovitura de pedeapsă a FCSB-iștilor, executată de către Harlem Gnohéré, a fost respinsă de către Penedo. Scorul final din ”derby de România” a fost astfel 1-1.

Deși echipele și-au împărțit punctele, o victorie însemna trecerea pe primul loc pentru FCSB, iar pentru Dinamo cele 3 puncte o aduceau la doar un punct de locurile de play-off atât de mult râvnite de orice echipă din Liga 1.
Jocul roș-albaștrilor a fost unul sub așteptări, ba chiar dezamăgitor, aceștia fiind dominați de elevii lui Mircea Rednic pe durata întregului meci, dar cu precădere după ce Gnohéré a primit cartonașul roșu în minutul 52, după un fault extrem de dur asupra lui Armando Cooper.

Dinamo a produs o surpriză împotriva echipei antrenate de Nicolae Dică, având în vedere jocul extrem de slab din ultimele sezoane, echipa ajungând, în sezonul 2017-2018, chiar și în play-out, cea mai slabă performanță a echipei în ultimii ani.
Însă dacă jocul bun arătat în această seară va continua, roș-albii vor avea șanse mari nu numai la play-off ci și la o clasare cât mai aproape de echipa campioană, care se va afla la sfârșitul play-off-ului.

Sursă foto: Telekomsport.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top