Cultural

Ediția a II-a a evenimentului Art Out la Teatrul Național București

afis galaLuni, 23 martie 2015, ora 19.00, va avea loc Gala ArtOut – Ediția a II-a, eveniment găzduit de Teatrul Național București, sala Pictură.

Il Cantuccio și Hotel-Boutique Les Jardins Carol au deosebita plăcere să prezinte cel mai rezonant eveniment artistic al începutului de an: Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra 4 ani de activitate ai revistei Art Out și 3 ani de activitate ai revistei Teen Art Out.

Gala Art Out 2015 – Ediția a II-a își deschide ușile Luni, 23 Martie, începînd cu ora 19.00, la Teatrul Național București, sala Pictură, unde artele, buna dispoziție și surprizele vor fuziona și vor crea o atmosferă exclusivistă.

Universitatea Hyperion este unul dintre partenerii principali ei evenimentului, iar HypTV, Hyperflash și Radio FX Net sunt parteneri media în cadrul Galei.

De patru ani, împreună! Dacă prima ediție (2014) a reprezentat conceptul unui eveniment public noncomformist, ediția a doua, din acest an, se va concretiza într-un eveniment cultural-artistic de amploare, select, cu un public tință, accesul urmând a se face în baza invitației primite anterior, conform liste nominale.

Această gală își propune să aducă sub același acoperiș artiști aflați la început de carieră, alături de cei deja consacrați pe scena culturală românească. Fuziunea artelor performate de aceștia va fi esența evenimentului. O experiență artistică care evidențiază sincretismul, varietatea și armonia spectacolului oferit în cadrul galei.

La eveniment vor lua parte personalități reprezentative ale mediului cultural-artistic românesc, reprezentanți ai industriilor creative, profesioniști ai mediului de afaceri, reprezentanți ai presei, domeniilor umaniste, precum și ai societății civile.

Programul Galei va începe la ora 19.15 cu prezentarea și retrospectiva Art Out. Amfitrionul Galei, în persoana actorului Marius Călugărița va da cuvântul d-nei Adriana Popescu, PR-ul Teatrului Național București în deschiderea reprezentațiilor artistice.

Cea care va da startul spectacolului este solista Raluca Elena Burlan printr-un recital de muzică de operă. Apoi, atmosfera va căpăta noi dimensiuni de fuziune artistică, grație unui performance de excepție realizat de violonista Natalia Pancec, în colaborare cu Daniela Bălan, artist vizual. Cvintetul Școlii de Muzică Brio Club va delecta invitații cu acorduri de vioară, violoncel, chitară, flaut și pian, acompaniat și de o interpretare canto extraordinară. Profesorii Școlii de Muzica Brio Club Roxana Mituţ, Virginia Stamate, Marina Pîngulescu, Iuliana Gheorghe, Bianca Rotaru și Lucian Manciu vor încânta publicul cu un recital extraordinar de muzică clasică și veche din repertoriul românesc și internațional.Programul va continua cu o suită de mini-recitaluri solo ale violonistei Natalia Pancec și ale solistei Raluca Elena Burlan, care vor face legătura într-o notă muzicală cu intrarea pe scenă a actorilor Teatrului Evreiesc de Stat: Nicolae Călugărița, Mihai Ciucă, Roxana Guttman, Cabiria Morgenstern și Cătălin Stelian. Aceștia vor interpreta fragmente din piesa “Mazel Tov and justice for all”.

Evenimentul va fi urmat de un cocktail în acorduri de caffe-concert ale violonistei Natalia Pancec, secondat de momente de networking și sesiune de fotografii.

Astfel, Art Out va celebra 4 ani de rezultate deosebite înscrise în direcția dezvoltării și promovării artelor contemporane printr-un program artistic de excepție, într-un decor încântător, în prezența membrilor echipei, a partenerilor și colaboratorilor și a invitaților serii.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare. Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborări cu specialiști din țară și din străinătate, devenind una din revistele de primă importanță la nivel național pe plan cultural – artistic. În februarie 2014, Art Out a împlinit 4 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top