Evenimente

East European Comic Con 2017

Cea de-a cincea ediție East European Comic Con se va desfășura în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo. Pasionații de filme, seriale, benzi desenate și jocuri video vor avea la dispoziție o întreagă zonă dedicată jocurilor video, dar și concursurilor de cosplay pentru cei care vor dori să se costumeze într-unul dinte personajele preferate. Vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din online având ocazia să întâlnească actorii din Game of Thrones, The Lord of the Rings, Vikings, The Vampire Diaries și Stargate SG-1. Unul dintre actorii care și-au anunțat prezența la East European Comic Con 2017 este actorul Craig Parker care l-a interpretat pe elful Haldir în trilogia Lord of the Rings. El a mai avut și câteva apariții episodice în seriale precum: Xena: Prințesa Războinică, NCIS, NCIS: Los Angeles și Sleepy Hollow.

Un alt actor care va participa este Nathaniel Buzolic cunoscut publicului din serialele The Vampire Diaries și The Originals, unde îl jocă pe tânărul Kol Mikaelson, unul dintre cei cinci vampiri originali.

O altă apariție notabilă o reprezintă actorul Christopher Judge, care și-a început cariera jucând în seriale celebre din anii ’90 precum MacGyver, 21 Jump Street sau The Fresh Prince of Bel-Air. Cel mai important și longeviv rol al carierei avea să îl obțină în 1997, în Stargate SG-1, unde îl interpretează pe Teal’c.

De asemenea, Jefferson Hall cunoscut pentru interpretarea lui Torstein din serialul fenomen Vikings va fi și el prezent. El a mai jucat în serialul Game of Thrones, unde l-a interpretat pe cavelerul Hugh of the Vale, slujitorul casei Arryn. A făcut parte din distribuțiile unor blockbustere de succes precum Sherlock Holmes sau Star Wars: The Force Awakens. 

Ellie Kendrick, una dintre cel mai bine cotate actrițe de la Hollywood, recunoscută pentru rolurile “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”, va fi și ea prezentă.

Sursă foto

Cele mai citite

To Top