Politic

Donald Trump: Acesta este calmul dinaintea furtunii

Reporterii Casei Albe au fost chemați pentru o sesiune foto impresionantă între președintele Donald Trump și înalții oficiali militari la Casa Albă, joi seara, când brusc „lucrurile au devenit ciudate”, a relatat reporterul Casei Albe pe Twitter, potrivit Capital.ro.

„Voi știți ce reprezintă asta?” i-a întrebat Trump pe jurnaliștii din acea camera.

„Spuneti-ne”, a răspuns un reporter.

„Poate este calmul dinaintea furtunii”, a precizat președintele Americii.

„Ce furtună?” a întrebat un alt reporter. „Cu Iran? Cu ISIS? cu cine?”

Trump a lăudat apoi militarii: „Avem cei mai buni militari din lume în această cameră”, înainte de a încheia ședința foto.

Totuși, înainte de a părăsi încăperea un reporter a întrebat oficialul la ce furtună se referă, acesta răspunzând: „Vei afla!”.

Miercuri, secretarul de stat Rex Tillerson a negat faptul că l-a numit pe Trump un „imbecil” și a spus că nu s-a gândit niciodată să își dea demisia din funcția sa.

Comentariile criptice făcute de Trump în fața oficialilor militari se datorează ambuscadei mortale care a ucis trei și a rănit doi soldați ai Forțelor Speciale ale SUA în Niger, miercuri. O mână de soldați ai forțelor speciale au desfășurat o patrulă comună între SUA și Nigeria atunci când au fost atacați de 50 de combatanți  ai grupării ISIS.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top