Sport

Dinamo-U.Cluj scor 3-0

00055353_largeDinamo se află la a doua victorie în acest retur, după scorul de neprezentare în fața celor de la Universitatea Cluj.

Prima ocazie le-a aparținut clujenilor prin Castillon care a rămas singur cu portarul însă Naumovski a blocat șutul.
În următoarele minute dinamoviștii au luat cu asalt poarta lui Veselovsky prin voleul lui Bilinski și prin ratarea lui Vali Lazăr în plasa laterală.

Minutul 27 a adus primul gol al partidei prin pasa lui Elhamed către Bilinski. Skvorc a fost aproape de autogol în încheierea primei reprize. Cu o pasă la limita ofsaidului, Vali Lazăr a reușit să majoreze scorul la 2-0.

După ce Bambara a fost eliminat, primind roșu la un fault asupra lui Grigore, clujenii rămași în 10 iar apoi au mai primit un gol prin același Bilinski printr-un șut de la 10 metri.
Prin urmare, a-94-a confruntare dintre câini și ardeleni s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru echipa dinamovistă.

Fanatik.ro a anunțat că după meciul de aseară, dar și după înfrângerea din etapa trecută în fața celor de la AȘA Târgu Mureș, George Ogăraru a fost demis de la U.Cluj. Principalul favorit să preia conducerea clujenilor este Daniel Isaila.

Echipele de start:
Dinamo: Naumovski – Fai, Nedelcearu, Bunoza, Filip – Rotariu, Grigore, Elhamed, Lazăr – Bilinski, Niculae.
U. Cluj: Veselovsky – R. Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara – Costin – Zijler, Van Den Broek, Ceppelini, Kovacs – Castillion.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top