Redactia Hyperflash.ro

Hyperflash.ro a fost creat în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Cine suntem?

Proiectul Hyperflash.ro a fost lansat de Universitatea Hyperion din Bucuresti in anul 2010 pentru a sprijini activitatea studentilor de la Facultatea de Jurnalism a Universitatii si pentru a-i familiariza pe acestia cu practica redacționala.

In prezent, publicatia are o echipa formata din 14 oameni faini care si-au propus sa creeze continut interesant, util si relevant.

Cu ce ne mandrim?

899K

Vizualizari YouTube

+2.9K

Subscriberi YouTube

122

Videoclipuri YouTube

+2K

Articole Publicate

Echipa Hyperflash

Alexandra Enescu Hyperflash

Coordonator

Alexandra Enescu

11 ani în presă, 10 ani de comunicare guvernamentală, doctor în Sociologie, cadru didactic universitar din 2002. A înființat redacția hyperflash.ro în 2010, în cadrul proiectului J.O.B.S. – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății și crede că jurnalismul tânăr, curat, entuziast, poate fi viitorul către o informare corectă și utilă a publicului.

Antreprenor Stoian Ciprian

Executive Manager

Ciprian Stoian

Cu peste 8 ani experienta in Digital Marketing, dintre care ultimii 3 ani ca SEO Manager, Ciprian s-a alaturat publicatiei Hyperflash.ro pentru a pune umarul la cresterea vizibilitatii online a site-ului. El este responsabil de toate activitatile si operatiunile online ale publicatiei. Ciprian detine Agentia OneMedia X Group.

Fotograf profesionist - Mihai Cioaca

Design & Branding

Mihai Cioaca

Are peste 7 ani de experienta in fotografie si videografie. De-a lungul anilor, Mihai a fost Radio Broadcaster la KissFM si Director Productie Audio la ART7 FM, dar si Video Production Director la flexi.LIVE. In prezent este Creative/Art Director la Agentia OneMedia X Group si responsabil de aspectul vizual al publicatiei Hyperflash.

Irinel Gabriel Matei

Tehnic

Irinel Gabriel Matei

WebMaster cu o experiență de peste 7 ani și Linux System Administrator de 3 ani de zile. Jonglez cu serverele ore bune în fiecare zi. Mănânc Linux pe pâine și mă delectez cu WordPress la desert 🙂 . În timpul liber dau tonul petrecerilor prin cluburile din București.

Vlad Stefan Orjan

Tehnic

Vlad Stefan Orjan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Vlad este persoana care vine cu o solutie!

To Top