Sport

Deplasare norocoasă

Deplasare norocoasă

De Dragoș Răduță

După un început slab de campionat, Newcastle reușește să își găsească puterile necesare pentru a urca din nou în clasamentul Premier League.

Ultimul joc al etapei cu numărul 13 din Premier League a fost disputa de aseară dintre Burnley și Newcastle. Această deplasare a elevilor lui Rafa Benitez s-a dovedit a fi una norocoasă, aceștia reușind să lege a treia victorie în campionat învingând cu scorul de 2-1.

”Coțofenele” au arătat un joc bun, au atacat, iar acest lucru s-a văzut încă din începutul meciului când șutul lui Federico Fernandez din minutul 4 a fost deviat de fundașul central al celor de la Burnley, Ben Mee, direct în vinclul porții apărate de Joe Hart. În minutul 23, Newcastle s-a detașat pe tabela de marcaj prin lovitura superbă de cap a lui Ciaran Clark. După aceste 2 reușite ale ”Coțofenelor” elevii lui S.Dyche au încercat să revină pe tabelă dar au reușit să înscrie doar o singură dată, în minutul 40, printr-o lovitură de cap a lui Vokes.

Rafa Benitez a declarat la sfârșitul meciului: ,,Fiecare joc pentru noi este ca o finală. Aceste 3 puncte câștigate sunt masive, ne dau încredere și ne oferă o poziție mai bună în campionat. A fost greu în începutul campionatului pentru că am jucat împotriva a 5 echipe de top 5. Cel mai important lucru pentru noi este să putem scoatem ceva din aceste meciuri, suntem încrezători acum, iar jucătorii vor continua sa muncească din greu pentru acest lucru.”

În Tyneside circula zvonul cum că patronul celor de la Newcastle, Mike Ashley, va băga mâna în buzunar în perioada de transferuri din Ianuarie, cu condiția ca echipa să ocupe un loc din ce în ce mai bun în clasament.
Ca urmare a victoriei de aseară, ”Coțofenele” ocupă locul 13 în Premier League, în timp ce Burnley traversează o perioadă mai grea fiind pe locul 17, primul loc deasupra liniei de retrogradare.

În următoarea etapă Newcastle o va întâlni pe West Ham pe St. James Park în timp ce Burnley va juca în deplasare la Crystal Palace.

Sursă foto: The Independent.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top