Sport

Debut victorios pentru Lobonț în cariera de antrenor

Bogdan Lobonț(40 ani) a debutat pe banca celor de la U Cluj împotriva celor de la Chindia Târgoviște. Pisica le-a purtat noroc elevilor săi astfel U Cluj a reușit să învingă în derby-ul ligii inferioare. Golurile șepcilor roșii au fost marcate de Hațiegan(36, 95+5) şi Cristian Gavra(50) iar pentru echipa antrenată de Viorel Moldovan A.Mihaiu(13).

Lobonț anunțase inițial că nu va sta pe bancă pâna anul viitor, dar se pare că și-a ales momentul potrivit pentru că după victoria de aseară echipa sa a trecut pentru prima dată pe prima poziţie a ligii secunde în acest sezon, chiar dacă acest lucru se întâmplă pentru câteva ore pâna la jucarea celorlalte meciuri.

”E alegerea mea. Aşa mi-a venit mie. Azi noapte am avut o revelaţie”, a spus Lobonţ, care a fost pentru prima dată antrenor principal: ”Mai mult am suferit la televizor, din momentul în care mi-am dat acordul să vin. E mai greu. Şi aici am suferit, dar am suferit cu toţii, disipăm între noi suferinţa. Ştim că sunt şi momente când trebuie să suferim”.

”Băieţii au făcut un joc extraordinar.”

 ”Mai sunt meciuri. Vom vedea la final, când se ajunge la finish. Campioni de toamnă, campioni de iarnă nu e pentru noi. Noi ştim ce trebuie să facem, luăm fiecare meci în parte. Avem aproape trei luni la dispoziţie să ne cunoaştem mai bine şi să progresăm. Băieţii au făcut un meci mare astăzi, au avut o atitudine extraordinară şi este doar meritul lor. Au fost aici zi de zi, sunt aceeaşi, au demonstrat că au valoare. Toţi au jucat bine, au făcut un joc extraordinar. Au potenţial, valoare, talent”, şi-a lăudat Lobonţ noua echipă, acum din postura de antrenor.

Noul antrenor al Clujenilor a fost impresionat de galerie și a dezvăluit staff-ul cu care va lucra. ”Atmosfera a fost extraordinară. O echipă care are suporteri minunaţi. Au suferit echipa chiar şi când am fost conduşi. ”U” a demonstrat că joacă împreună, fotbalişti şi suporteri. În staff vor fi Adrian Iencsi, Mircea Cojocaru, Dan Dudiţă şi Călin Albuţ, cu portarii. Am o echipă de super-profesionişti şi ne completăm foarte bine. De aceea i-am ales, ca să ne completăm. Nu am nevoie de “yes-man”, a spus Lobonţ.

Sursă foto: Cristian Cosma

Autor: Dragoş Răduţă

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.Copyright © 2010 - 2018 Hyperflash.ro

To Top