SpotOnAd

Cum îți alegi o husă pentru smartphone?

Odată cu dezvoltarea smartphone-urilor și ieftinirea lor în întreaga lume, s-a dezvoltat și o piață adiacentă: cea a huselor pentru telefoane. Acesta este modelul husei pe care am ales-o, și o puteți comanda de aici: husă iphone 5s.

husă smartphone iPhone 5SCele mai multe dintre cele prezente pe piața din România sunt contrafăcute, aduse din China și nu țin cont de cum ar trebui să fie o husă de telefon. Ele ar trebui să protejeze telefonul împotriva loviturilor, zgârieturilor, sau, de ce nu, împotriva apei. Am stat un timp până mi-am găsit o husă de telefon, care să fie rezistentă și practică, iar site-ul de pe care mi-am cumpărat-o este stifler.ro!

Am ales această husă pentru iPhone 5S, destul de accesibilă la preț, cu un design atrăgător, dar în același timp și rezistentă la șocuri (telefonul nu a pățit nimic nici după o cădere de la o înălțime de 1 metru, pe asfalt).

Prețul acestui model de husă nu este foarte mare, acesta costând 49 de lei. Pentru protecția telefoanelor din ziua de astăzi, care sunt din ce în ce mai performante, mai rapide, mai scumpe dar și mai fragile, eu cred că prețul acestei huse nu este deloc mare.

Dacă nu vă place acest model de husă, aveți din ce alege: pe site-ul menționat mai sus puteți găsi mai multe modele de huse, la diferite prețuri. Aceștia au și reduceri la toate modele de huse de pe site. Spre exemplu, pentru husele care sunt compatibile cu modelul iPhone 5S, prețurile încep de la 19 lei și ajung până la 69 de lei.

MATERIALE FOLOSITE

Husele pentru telefoane trebuie să fie în primul rând, rezistente. Printre materialele folosite în realizarea huselor pentru smartphone-uri amintim aluminiul, pielea naturală sau ecologică, plasticul, siliconul, TPU (poliuretan termoplastic- un material foarte rezistent, dar și elastic în același timp), policarbonat, etc.

Cele mai întâlnite sunt carcasele din silicon, cele din plastic, cele din piele ecologică și carcasele din TPU.

Fiecare dintre cele de mai sus au au calități diferite: unele pot fi colorate diferit (silicon, plastic, TPU), altele sunt ușor maleabile, dar rezistente (silicon), altele sunt biodegradabil (piele ecologică), etc.

Dar toate trebuie să protejeze telefonul chiar și la un an sau doi de la achiziționare husei, indiferent de materialul folosit.

Sfaturi atunci când alegeți o husă pentru telefonul dumneavoastră:

  • verificați compatibilitatea telefonului cu husa dorită
  • alegeți o husă practică, dar și rezistentă
  • de cele mai multe ori, calitatea contează; nu cumpărați produsele foarte ieftine și de la vânzători neautorizați, deoarece veți putea avea surprize după un timp
  • în caz de deteriorare a husei, nu o lipiți cu superglue; puteți strica definitiv husa și/ sau telefonul

Acestea fiind spuse, vă urez succes în alegerea unei huse cât mai bune pentru telefonul dumneavoastră.

Cele mai citite

To Top